Trainingen

Onze consultants maken impact bij elk type organisatie door het geven van deskundig advies en procesbegeleiding op maat. We hebben tools ontwikkeld waarmee we jou snel op weg helpen en effectief aan de slag gaan met het oplossen van jouw organisatievraagstuk. Wij komen graag op locatie, maar kunnen ook op afstand via digitale hulpmiddelen voor en met jou aan de slag.

Advizius laat zowel bedrijf als medewerkers stappen maken in de ontwikkeling van kennis en vaardigheden door het verzorgen van training en coaching. Wij hebben eigen trainingen ontwikkeld om jou hierbij te ondersteunen. Dit kan zowel op basis van individuele coaching, als voor groepen. Dit kan zowel incompany of op een externe locatie. 

Meer informatie over de mogellijkheden? kijk hieronder naar ons trainingsaanbod.

Ons trainingsaanbod

Buitengewoon Coachen en Begeleiden (4 tot 8 dagdelen)

Thema’s:
- Relevante wet- en regelgeving
- Herkennen van en omgaan met arbeidsbeperkingen
- Methodisch werken met de begeleidingskaarten
- Coachende vaardigheden voor de interne jobcoach

Download hier de brochure.

Participatiewet voor ‘dummies’ (1 dagdeel)

In deze korte training leer je alle belangrijke onderdelen uit de Participatiewet en de Banenafspraak en quotum arbeidsbeperkten. We geven een duidelijke toelichting op de doelgroep en je ontdekt de voordelen en regelingen die hierbij komen kijken. Daarnaast behandelen we ook de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Praktische tips en voorbeelden zorgen voor een interactieve leerervaring

Aan de slag met PSO (1 dag)

Wij leren je alle spelregels en toepassingsmogelijkheden van de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Hierdoor ben je in staat het PSO-certificeringstraject zelf voor te bereiden en stappen te zetten op de ladder. Daarnaast geven we tips hoe je collega’s erbij betrekt en op welke wijze je processen borgt binnen je organisatie.

Training Inclusief functieherontwerp (4 dagdelen)

Thema's:
- Uitleg over diverse methodieken
- Businesscase maken
- Aan de slag met praktijkopdrachten

PSO en commercie (1 dagdeel)

In een kennis- en werksessie gaan we aan de slag met het in kaart brengen van commerciële kansen voor jouw organisatie met behulp van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO).

Kennissessie en workshop SROI (1 dag)

In het ochtenddeel vertellen we je alles wat je moeten weten over SROI om jouw organisatie verder te helpen en je intern advies kunt geven. Tijdens het middagdeel reiken we practische tools aan waarmee we aan de slag gaan. Aan het einde van de dag heb je een plan van aanpak vol met inspiratie uitgewerkt, dat de basis vormt voor een duurzaam stappenplan voor jouw organisatie.  

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.