PSO

De PSO (Prestatieladder Socialer Ondernemen) van TNO is hét meetinstrument waarmee je de prestaties van jouw bedrijf inzichtelijk maakt. Het is een landelijk erkend en wetenschappelijk onderbouwd keurmerk, waarmee werkgevers zich kunnen onderscheiden op het gebied van sociaal ondernemen. 

Advizius is licentiehouder en dé expert op het gebied van PSO-advies. Onze adviseurs zijn al sinds 2013 actief en hebben een zeer uitgebreid en divers portfolio opgebouwd in het begeleiden van bedrijven en overheidsinstanties. Wij staan garant voor 100% succes en optimale procesbegeleiding, voor elk type organisatie.

Voordelen PSO

Een PSO-certificering heeft veel voordelen voor jouw organisatie, zowel sociaal als economisch. Denk aan:

Versterking van je sociale profiel

Het PSO-keurmerk versterkt de positionering en het sociale profiel van jouw organisatie in de markt. Hierdoor onderscheid je je positief van niet-gecertificeerde organisaties. Je sluit je aan bij een groeiende groep inclusieve werkgevers, afkomstig uit alle branches en overheden.

Korting op Social Return-verplichting

Steeds meer gemeenten, provincies, rijksoverheid en woningbouwcorporaties passen de PSO toe binnen inkoop- en aanbestedingsbeleid. Ze gebruiken het bijvoorbeeld als (gunnings)criterium of kennen meer punten toe. Ook biedt het keurmerk in veel regio’s geheel of gedeeltelijke vrijstelling van een Social Returnverplichting. De duurzame inspanning wordt hiermee beloond en het biedt hierdoor direct voordeel bij aanbestedingen!

Onze adviseurs


Gecertificeerde PSO-adviseurs

Al onze adviseurs zijn gecertificeerd PSO-adviseur en hebben een succesvol track record in het begeleiden en adviseren van bedrijven bij het behalen van een PSO-certificering. Wij staan garant voor 100% succes en een optimale procesbegeleiding. Wij hebben als sinds 2013 ervaring in het begeleiden en adviseren van bedrijven allerlei branches en diverse grootteklasses; van MKB tot multinational. Ons werkgebied is heel Nederland en wij werken bij u op locatie, of online vanaf onze eigen vestiging.  

Mariska Cubuk is naast gecertificeerd PSO-adviseur tevens lid van de Commissie van Deskundigen bij TNO/PSO-Nederland. Dat betekent dat wij onze praktijkervaring inzetten ten behoeve van de doorontwikkeling van de PSO-sytematiek.   

Onze adviseurs:
 

Bianca Hofmeijer - 06 86 81 22 59
Kirsten Lippens - 06 34 23 00 24
Marianne van Schaik -06 20 90 04 15
Mariska Cubuk -06 86 80 09 87
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.