Inclusieversneller

Inclusiviteit

Is jouw organisatie op zoek naar een effectieve manier om inclusie te bevorderen en draagvlak te creëren binnen het team? Maak dan kennis met de Inclusieversneller, een uniek spel dat deelnemers actief betrekt bij het bepalen van een richting voor jouw organisatie. Met behulp van de inclusieversneller kunnen medewerkers zelf een plan van aanpak opstellen om inclusie te stimuleren en sociale impact te vergroten

Inclusiviteit is meer dan alleen een hip woord. Het is van essentiële waarde die ervoor zorgt dat iedereen zich gewaardeerd voelt en volledig kan bijdragen aan het succes van jouw organisatie. Met de Inclusieversneller krijg je tools in handen om inclusiviteit in jouw bedrijfscultuur te verankeren en zo het potentieel van al jouw medewerkers optimaal te benutten.

Animatievideo

De Inclusieversneller: een interactieve ervaring

De Inclusieversneller is geen standaard training of workshop, maar eerder een spel dat medewerkers uitdaagt om samen te werken en creatieve oplossingen te bedenken. Tijdens deze interactieve ervaring worden verschillende aspecten van inclusief leiderschap, diversiteit en sociaal ondernemen belicht. Deelnemers leren niet alleen theoretische concepten, maar gaan ook praktisch aan de slag met het ontwikkelen van een plan van aanpak voor inclusief beleid binnen jouw organisatie.

Speciaal voor de Inclusieversneller hebben wij een brochure ontwikkeld. Vraag de brochure aan via onderstaande knop:

vraag brochure aan

Creëer draagvlak binnen jouw organisatie

Met behulp van de Inclusieversneller kan je niet alleen draagvlak creëren, maar ook meetbare resultaten inzichtelijk maken. Het spel is speciaal ontworpen om een financiële businesscase te kunnen maken én het sluit volledig aan op het meetinstrument Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Op deze manier kan je aantonen dat inclusie niet alleen ethisch verantwoord is, maar ook een positieve bijdrage levert aan het bedrijfsresultaat.

Wacht niet langer en maak gebruik van de Inclusieversneller om mooie stappen te zetten binnen de organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe dit spel jouw team kan inspireren en enthousiasmeren. Breng elkaar en het bedrijf naar grotere hoogtes!

Wij werken samen met:
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.