Nieuws

Vitam succesvol begeleid naar PSO trede 3

Annemarie Lambregts, HR-manager aan het woord

Augustus 2023

Vitam is een landelijk operend cateringbedrijf. Zij noemt zichzelf een 'bewuste cateraar' vanuit de idealen: Bewust verantwoord. Bewust gezond. Samen met een projectteam van Vitam heeft Advizius de voorbereiding georganiseerd voor het PSO trede 3 certificaat. Sociaal ondernemen is voor Vitam heel belangrijk. Zij wil dat iedereen in de maatschappij gelijke en goede kansen krijgt. Vanuit deze visie heeft Vitam een grote groep medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. Tijdens de PSO-audit heeft Vitam laten zien dat zij de kwantitatieve en de kwalitatieve eisen goed op orde heeft!

Annemarie Lambregts, HR-manager bij Vitam heeft de begeleiding en advies vanuit Advizius als erg prettig ervaren. Zij geeft aan:

Ik kan de adviseurs van harte aanbevelen. Ze zijn zeer deskundig, goed bereikbaar, de doorlooptijd was lekker snel en zijn zeer betrokken. Ik geef ze een 9!

Meer klantverhalen
PSO 30+ certificaat voor Djopzz Groep TROTS!
Ben jij onze nieuwe collega??? Officemanager
PSO-folder Advizius download hem nu!
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.