Nieuws

PSO 30+ certificaat voor Djopzz Groep

TROTS!

Wij zijn blij te kunnen vertellen dat het PSO30+ certificaat voor Djopzz Groep opnieuw is verlengd tot 1 februari 2026. Het certificaat is geldig voor alle bedrijfsonderdelen: Djopzz, Advizius en At.groep! 

Onze inspanningen om sociaal ondernemen, arbeidsparticipatie en een inclusieve werkomgeving te bevorderen binnen onze eigen organisatie én die van anderen, zijn hiermee weer onafhankelijk getoetst. Het PSO-certificaat is voor ons van groot belang, omdat het onze missie en visie op het thema impact ondernemen nog eens duidelijk onderstreept.

ONZE PSO-SCORE

De PSO-score wordt berekend op basis van de directe en de indirectie bijdrage. Dat wil zeggen de bijdrage die we direct in onze eigen organisatie hebben gerealiseerd en het deel dat we via inkopen hebben bewerkstelligd. In het kader van transparantie lichten we onze score graag toe. Onze PSO-score is 75,9% voor PSO-trede 3 (norm is 3,7%) en de PSO-score is 52,8% voor PSO trede 30+ (norm is 30%).

PSO30+ VOOR INKOPERS EN AANBESTEDENDE DIENSTEN

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) zijn opdrachtgevers verzekerd van 100% zaken doen met een sociale onderneming. Opdrachten kunnen worden voorbehouden aan PSO 30+ gecertificeerde ondernemingen op grond van artikel 2.82 Abw.

VOORDEEL VAN PSO 30+ VOOR ONZE KLANTEN

Onze klanten kunnen eenvoudig hun Social Return-verplichting invullen met de diensten van Djopzz Groep. Facturen van Djopzz, Advizius én At.groep kunnen praktisch overal in Nederland tegen 100% van het factuurbedrag worden opgevoerd als sociale inkoop.

PSO OOK IETS VOOR JOU?

Het PSO-certificeringstraject voor Djopzz Groep is vanzelfsprekend begeleid door onze eigen gecertificeerde PSO-adviseurs. Wil je meer weten over ons certificaat, of wil je weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Mariska Cubuk voor meer informatie (telefoonnummer 06-86800987).

Djopzz Groep

Djopzz Groep staat voor een flexibele, duurzame en inclusieve arbeidsmarkt met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit doen wij met de labels AdviziusDjopzz en at.groep.

Meer klantverhalen
Ben jij onze nieuwe collega??? Officemanager
PSO-folder Advizius download hem nu!
Adecco behaalt PSO trede 3 Mooie review van Kim de Vries
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.