Nieuws

Meten is weten, toch?

PSO-nulmeting

Bij Advizius houden we van meten: meten van prestaties op het gebied van sociaal ondernemen om precies te zijn. Want als je weet waar je staat, dan kan je vaststellen waar je naartoe wilt, om vervolgens te bepalen hoe je van A naar B komt.

Een gevalideerd instrument om de sociale prestaties van je bedrijf te meten, is de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Veel bedrijven hebben de kracht van een PSO-certificering al ontdekt. Toch merken we dat sommige bedrijven nog twijfelen. We horen argumenten als: Kunnen we dat wel halen? Wat is daar allemaal voor nodig? Wat levert het me dan op? Hoe kan ik een kosten-baten-analyse maken voor ik 'ja zeg'. 

Allemaal goede vragen natuurlijk. Er is ook niets mis met gezonde twijfel. Je kan het geld immers maar één keer uitgeven. En wij snappen dat je op een verantwoorde manier wilt doen. Juist voor deze bedrijven hebben we de 'PSO-nulmeting' ontwikkeld. Dat werkt als volgt:

We brengen voor jou de huidige situatie in kaart en rapporteren de uitkomsten in een persoonlijk gesprek terug. Op deze manier krijg je inzicht in de mogelijkheden en adviseren we je bij het maken van de juiste vervolgstappen. We merken dat het management hierdoor een betere overweging kan maken.

Wij zien dat het werkt. Maar liefst 95% van de bedrijven, die een PSO-nulmeting laat uitvoeren, zet door. Met hen gaan we een vervolgtraject in om een officiële certificeringsaanvraag voor te bereiden.  

Wil je meer weten over de PSO, wat het voor jou kan betekenen, of wil jij het management van jouw organisatie overtuigen? Neem dan vrijblijvend contact op met Mariska Cubuk, tel. 06-86800987.

Meer klantverhalen
PSO 30+ certificaat voor Djopzz Groep TROTS!
Ben jij onze nieuwe collega??? Officemanager
PSO-folder Advizius download hem nu!
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.