Nieuws

Even voorstellen

Nieuwe collega Kirsten Lippens

Kirsten werkt sinds januari 2024 bij Advizius. Zij heeft de afgelopen jaren ruime expertise opgebouwd op het gebied van inclusief werkgeverschap en sociaal ondernemen. Sinds 2020 is zij erkend PSO-adviseur en werkt ze als consultant. We zijn erg blij dat Kirsten, door de samenvoeging met All-Inclusion, ons team is komen versterken!

Kirsten:

"Bij Advizius zit ik uitstekend op mijn plek, omdat ik 100 procent achter de gedachte sta dat iedereen, met of zonder beperking, een plek verdient in onze maatschappij. We kunnen vaak veel meer dan we zelf denken. Bedrijven weten, wat betreft inclusief ondernemen, vaak niet waar ze moeten beginnen. Ze vragen zich af of er binnen het bedrijf draagvlak is voor inclusief ondernemen en hoe en waar zij kunnen beginnen. Het is mijn doel om te laten zien dat ieder bedrijf, groot of klein, dit kan. Zo werken we samen toe naar een inclusief Nederland!"

Meer klantverhalen
PSO 30+ certificaat voor Djopzz Groep TROTS!
Ben jij onze nieuwe collega??? Officemanager
PSO-folder Advizius download hem nu!
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.