Nieuws

Keolis behoudt PSO trede 2

Merel van Veldhuizen, HR manager is trots

Keolis behoudt trede 2 van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Hiermee laten we zien dat we kansen bieden aan mensen die moeite hebben om een baan te vinden. In 2021 klom Keolis door naar trede 2 op de ladder. Afgelopen periode vond er een audit plaats om te kijken of Keolis zich nog steeds even hard inzet voor sociaal ondernemen. Dat bleek zo te zijn. Daarom wordt het certificaat verlengd tot mei 2025. Merel van Veldhuizen, HR Manager bij Keolis is trots dat Keolis het resultaat behoudt

“Als openbaar vervoer organisatie staan we midden in de samenleving. Onze medewerkers rijden door veel verschillende plaatsen en regio’s en zijn verbonden met de reizigers. We willen iedereen de kans geven om zich bij ons te ontwikkelen, bijvoorbeeld door nieuwe functies en doorgroeimogelijkheden te creëren. Maar ook door medewerkers intern op te leiden, samenwerkingsverbanden voor werkervaringsplaatsen of stages aan te gaan en bewust in te kopen bij andere PSO-gecertificeerde organisaties. Het afgelopen jaar hebben 180 medewerkers uit verschillende doelgroepen zich bij ons kunnen ontwikkelen. De verschillen in diversiteit, kennis en kwaliteiten leiden tot meer creativiteit en innovatie binnen onze organisatie. Daar zijn we trots op!”

Nina Louwris was intern nauw betrokken bij de voorbereiding van deze hercertificering. Zij zegt er het volgende over: 

"Mede door de deskundigheid van Advizius hebben we de audit weer goed kunnen voorbereiden. Ze hebben ons nu al drie keer begeleid in dit traject. Zonder hun hulp zou het toch een stuk complexer zijn. We werken altijd erg fijn samen. Ik geef ze een 10!

Keolis
Meer klantverhalen
PSO 30+ certificaat voor Djopzz Groep TROTS!
Ben jij onze nieuwe collega??? Officemanager
PSO-folder Advizius download hem nu!
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.