Nieuws

Djopzz en Advizius hoofdsponsor bij Business event Profronde Almelo

Djopzz en Advizius hoofdsponsor

Op vrijdag 25 augustus waren Djopzz en Advizius (onderdeel van Djopzz) hoofdsponsor van het Business event bij de Profronde Almelo. Het evenement stond in het teken van sportiviteit en netwerken waarbij wij iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd willen bedanken voor zijn of haar inzet. 

Djopzz-Advizius Business event

Het evenement stond uiteraard in het teken van de Profronde Almelo die later die dag plaats zou vinden. In samenwerking met de Profronde Almelo, Ontplooj en AWV de Zwaluwen werd er uiteindelijk een mooi evenement neergezet. De dag werd geopend door Maud van Geel van Ontplooj waarna de deelnemers tijdens het evenement de keuze konden maken tussen een mountainbike clinic van Maarten Nijland (Bike Challenge) of een wielertocht onder leiding van AWV de Zwaluwen. Maarten Nijland is ex-profwielrenner en houdt met zijn wielerclinics werknemers van bedrijven actief. 

Na het sportieve gedeelte werd er onderleiding van wielerspeaker Kees Maas, ook wel bekend als 'de stem van de koers' genoten van culinaire hapjes bij de Ledeboer. Kees Maas nam ons hierbij mee in zijn 55 jaar als commentator van de sport en luisterde dit op met zijn prachtige ervaringen en anekdotes. De 39ste editie van de Profronde zou de laatste keer zijn dat hij verslag deed. 

Profronde Almelo

De start van de ronde was getekend door gladde wegen, waardoor zelfs de beste rijders aanvankelijk hun behendigheid moesten aanspreken. In één van de smalle bochten raakte topfavoriet Fabio Jakobsen op achterstand door een kleine uitglijder. Niettemin zette Koen Bouwman een indrukwekkende prestatie neer en leek hij de overwinning te grijpen. Echter, in de laatste fase van de race doemde Jakobsen weer op, en met een krachtige eindsprint sleepte hij de overwinning binnen bij de eindstreep.

Het evenement was een zakelijks succes waarbij samenzijn en passie voor de wielersport tezamen kwam. Wij willen iedereen namens Djopzz en Advizius bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt en aan allen die hebben deelgenomen. We kijken met opgetogenheid uit naar toekomstige evenementen die net zo glansrijk zullen zijn.

Meer klantverhalen
PSO 30+ certificaat voor Djopzz Groep TROTS!
Ben jij onze nieuwe collega??? Officemanager
PSO-folder Advizius download hem nu!
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.