Nieuws

Beter Wonen behaalt PSO trede 3

Eerste woningcorporatie in Twente

Advizius heeft Beter Wonen begeleid en geadviseerd bij het in kaart brengen van haar prestaties op het gebied van sociaal ondernemen. Samen met HR en Inkoop is succesvol samengewerkt om via een nulmeting toe te werken naar de officiële PSO-certificeringsaanvraag. Met fantastisch resultaat!

Op 20 november 2023 kreeg directeur-bestuurder Marjan Nekkers het PSO-trede 3 certificaat officieel uitgereikt. Wethouder Eugène van Mierlo van de gemeente Almelo overhandigde het certifficaat symbolisch en sprak zijn trots uit. Beter Wonen is de eerste woningcorporatie in Twente die zich officeel koploper mag noemen op het gebied van sociaal ondernemen. Een geweldige prestatie aldus de wethouder. 

Marjan Nekkers vertelt: 

"We zijn heel trots op het behalen van het PSO-certificaat. Het past bij onze organisatie om ons in te zetten voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Een groot deel van ons werk gaat namelijk over mensen die het lastig(er) hebben in de maatschappij. De komende jaren blijven wij ons inzetten om inclusiviteit op de arbeidsmarkt te bevorderen."

Meer klantverhalen
PSO 30+ certificaat voor Djopzz Groep TROTS!
Ben jij onze nieuwe collega??? Officemanager
PSO-folder Advizius download hem nu!
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.