Nieuws

Adecco behaalt PSO trede 3

Mooie review van Kim de Vries

Kim de Vries, verantwoordelijk voor kwaliteit en CSR binnen Adecco, vertelt over de samenwerking met Marianne van Schaik van All-Inclusion. All-Inclusion heeft Adecco geadviseerd op het gebied van inclusief werkgeverschap en het meetbaar maken en laten certificeren van de bedrijfsprestaties. Hieronder lees je de ervaringen van Kim.

‘’De inclusieve arbeidsmarkt is een maatschappelijke opdracht, en sociaal werkgeverschap wordt steeds meer de norm. Ook binnen onze Adecco-organisatie streven we ernaar passend werk te creëren voor kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. Onze visie is niet voor niets "De toekomst laten werken voor iedereen".

Door hier nog meer nadruk op te leggen en samen te werken met andere organisaties die ook PSO-gecertificeerd zijn, streven wij naar sociaal ondernemerschap en dragen we bij aan een toekomst waarin iedereen de kans krijgt om te werken.

De hulp van Marianne was hierbij zeer waardevol. Na een prettige kennismaking heeft Marianne ons geholpen met het opzetten en indienen van de aanvraag bij PSO Nederland. Dankzij Marianne hebben we een dieper inzicht gekregen in hoe we als organisatie al aan sociaal ondernemen deden! Het is geweldig om op deze manier al resultaten te zien. Marianne is een fijne partner om mee samen te werken; ze komt haar afspraken na en heeft ons uitstekend bijgestaan bij het behalen van onze PSO-certificering, waar we trots zijn om op trede 3 te staan!’’

Vanaf 1 januari 2024 is All-Inclusion samengegaan met Advizius en maakt zij onderdeel uit van de Djopzz Groep.

Meer klantverhalen
PSO 30+ certificaat voor Djopzz Groep TROTS!
Ben jij onze nieuwe collega??? Officemanager
PSO-folder Advizius download hem nu!
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.